Verbe Modale

Pentru ca este foarte multa informatie despre verbele modale, am creat un pdf gratuit de 20 de pagini cu acestea, pe care poti sa-l descarci abonandu-te la newsletter.  Completeaza formularul de newsletter din dreapta site-ului, apoi vei primi un link de confirmare la abonare pe care sa dai click si sa descarci pdf-ul despre verbele modale.

95 thoughts on “Verbe Modale”

 1. Buna ziua! Va rog daca puteti sa mi trimiteti in format electronic aceasta carte de gramatica a limbii engleze foarte utila si interesanta. Va multumesc!

  Reply
 2. Buna ziua!Felicitari pentru prezentare si continut.Va rog daca puteti sa mi trimiteti in format electronic pdf-ul cu verbele modale. Va multumesc anticipat.

  Reply
 3. Sunt abonata la newsletter dar nu pot descarca pdf-ul, am incercat sa ma abonez iar dar nu mai primesc mailul, cand aveti timp sa imi trimiteti va rog pdf-ul cu verbele modale, multumesc!

  Reply
 4. Multumesc din toata inima pentru ca am descoperit acest sit, pentru ca existati si ajutati personae care prind mai greu, insa structura dvs este efectiv, speciala.
  Fiti binecuvantata

  Reply
 5. Daca am un caz trecut perfect. Cum pun verbul “can”, sa zicem? I would had+verb forma III? Daca e timp trecut cu siguranta pune forma would sau could?

  Reply
 6. Esti minunata!
  Un profesor bun ca si tine cu siguranta va avea rezultate uimitoare!
  Clar, concis si pe intelesul tuturor!
  Sunt extrem de uitile si micile trucuri,”chichitele” pe care nu le descoperi de oriunde!

  Reply
 7. Buna. Mersi mult de acest sait și munca enorma pe care o depui, e extraordinar . As putea și eu te rog sa primesc documentul in PDF cu verbele modale? Mersi ☺️

  Reply
 8. Buna,
  Felicitari pentru site.Este foarte bine structurat.Il folosesc de putin timp dar imi este foarte folositor.Explicatii super clarificatoare si pe intelesul tuturor, chiar si pentru incepatori.
  Am incercat sa ma abonez la newsletterul indicat dar se pare ca nu mai merge.
  Va rog frumos sa-mi trimiteti pdf-ul cu verbele modale.
  Multumesc si succes in continuare!
  Margareta Balint

  Reply
  • Buna Margareta,
   Multumesc frumos pentru aprecieri 🙂 Verific ce e cu newsletter-ul…Ti-am pus pdf-ul cu verbele modale pe mail.

   Reply
 9. Buna,
  Multumesc mult pentru toata informatia bine structurata si clara pe care am gasit-o aici.
  Am incercat sa ma abonez la newsletterul indicat dar se pare ca nu mai merge.
  Apreciez daca imi puteti trimite pdf-ul cu verbele modale.
  Multumesc mult!

  Reply

Leave a Comment